Пн. – Вс.: с 9:00 до 18:00

Захисні антистокс елементи на банкнотах — як це працює?

Шахраї — дуже допитливий прошарок. Намагаючись здобути більше коштів, вони вдосконалюють свої навички та вчаться обходити наявний захист грошей. З часом їм це вдається, і розробляються нові технології. Якщо переглянути каталог детекторів валют в інтернет-магазині Tech Profit, можна помітити величезний перелік пунктів, за якими визначають справжність банкнот.

Один з останніх доробків — захисні антистокс елементи або “І”-мітки. Це спеціальні мітки, що наносяться за допомогою особливих речовин. Якщо їх опромінювати ІК спектром з довжиною хвилі 940-960 нм, вони підсвічуються зеленим або червоним кольором. Такий захист використовується в гривнях, доларах США, Євро.

Наразі Antistocs — єдина технологія, яку ще не вдається підробити. Тому детектори валют з цією функцією мають попит, що постійно зростає.

Лідер з продажу детекторів валют з технологією антистокс — компанія Tech Profit

Таке обладнання вже наявне в Україні. Переходьте на сайт магазину, аби обрати потрібну модель детектора валют. Тут запропонують великий вибір оригінальних приладів з гарантією та технічним обслуговуванням впродовж всього терміну використання. Офіс продавця знаходиться в Києві, але доставлення можливе також по Україні. Продавці допоможуть обрати детектор валют з оптимальним набором функціональних характеристик в рамках вашого бюджету, нададуть докладну інформацію про кожну модель. Також тут ви знайдете вигідні ціни, що обумовлені прямими зв’язками з виробниками. Захистіть себе від шахраїв.