Пн. – Вс.: с 9:00 до 18:00

Якісні гель-лаки великим та малим гуртом за найнижчими цінами

Сучасні користувачі при виборі товару зважають на багато факторів. Їм потрібен якісний продукт, що має чудові декоративні властивості. При цьому покриття маю бути безпечним для здоров’я нігтьової пластини, добре зніматися. Ціна, звісно, теж буде вагомим аргументом у цьому питанні. Особливо якщо матеріали обирають майстри манікюру для роботи. То запропонуйте вашим клієнтам купити гель-лаки, що перевершать їхні найсміливіші очікування.

Ми знаємо, де можна замовити гель-лаки гуртом. Це інтернет-магазин “RichHills”

  • Каталог вражає неймовірним асортиментом. Тут ви знайдете будь-яки відтінки, різні фактури та ефекти. Всі вони відбиралися з урахуванням актуального попиту в Україні.
  • Магазин пропонує перевірені торгові марки. Серед них такі відомі хіти, як Kodi Professional та Nails Molekula. Компанію їм складають менш розрекламовані бренди, в тому числі й українська Divia.
  • Завдяки прямому постачанню від виробників інтернет-магазин пропонує мінімальні ціни на гель-лаки. На замовлення великим гуртом надаються окремі знижки.
  • Тепер про доставлення. Гель-лаки пересилаються поштовими службами по всій Україні. Магазин готовий відгрузити будь-яку партію впродовж 1-2 робочих днів. На власному складі підтримується достатній запас всіх позицій.

Як купити гель-лаки гуртом?

Переходьте за посиланням в каталог магазину. Ціни, що там вказані — роздрібні. Аби домовитися за опт, зв’яжіться з менеджером магазина напряму. “RichHills” стане найкращим партнером вашого бізнесу.